Over Studio LOOV

Interieurontwerp- en advies

Lisan van Loveren

Passie

Kleur

Enthousiasme

Sfeer kan zo bepalend zijn voor een gevoel in je huis. En sfeer wordt heel sterk gevormd door herinneringen. Hoe bijzonder is het dan als je herinneringen tastbaar kunt maken?

Gevoel van vrijheid

Een klein detail is voor mij al genoeg om de herinnering levendig terug te halen. De kleur oranje brengt mij weer terug naar Australië. De prachtige kleur van het zand, een sterk contrast met helder blauwe luchten en het groen van de natuur. Dat gaf zo’n enorm gevoel van vrijheid.

Inmiddels liggen de reizen naar Australië al een aantal jaar achter mij. Maar door subtiele details in mijn interieur en uiteraard die warme oranje kleur, is dat gevoel van vrijheid na al die jaren nog steeds duidelijk aanwezig!

Ookal is het er niet meer, het blijft toch

Een klein huisje, waar altijd een kop thee klaarstond, de koekoeksklok aan de muur en… een breimandje naast oma op de bank. Ik kan het zo tot in het kleinste detail voor je uittekenen.

Het huisje staat er niet meer. Maar door haar breimandje een ereplek in huis te geven, blijft die fijne herinnering aan oma en haar huisje voor mij altijd bewaard.

Jouw herinnering, jouw sfeer, jouw thuis

Met Studio LOOV zet ik mijn ervaring als interieurontwerpster en ervaringsdeskundige in om jouw huis echt tot een thuis te maken. Met veel aandacht voor jouw persoonlijke verhaal en details breng ik sfeer en herinnering terug in jouw ruimte, zodat ook jij dat waardevolle gevoel kunt vasthouden.

Bekijk de mogelijkheden, samen gaan we aan de slag!

Beste Lisan, Dit is een knop dat gekoppeld is aan je portfolio pagina. Wil je dit aangepast hebben? Neem dan even contact met mij op.
Contact